ügyfélszolgálat 9:00-18:00: +36308153442
info@xploredog.hu                               

Blog

Így válassz nyakörvet

XploreDOG
2023.03.16 10:32
Így válassz nyakörvet

Ha te kutyatulajdonos vagy, akkor tudod, hogy kutyusod csak a legjobbat érdemli. És ha már a legjobbat akarod neki adni, akkor biztos nézegetted már a kézzel készült, prémium nyakörveket. Hogy jó döntést tudj hozni, összeállítottunk neked egy kis útmutatót a tökéletes nyakörv kiválasztásához. 

Anyag, anyag, anyag

Ez a lelke a nyakörvnek. Olyan anyagot válassz, amely tartós és hosszú élettartamú, hogy ne kelljen minden hónapban újat vásárolni. Érdemes azt is figyelembe venned, hogy hol és hogyan használjátok a nyakörvet. Például, ha kutyusod imád vízben lenni, érdemes olyan nyakörvet választani, aminek anyaga akkor sem mondja fel a szolgálatot, ha gyakran éri víz. 

Méret és illeszkedés

A nyakörvnek természetesen megfelelően kell illeszkednie a kutyusod nyakára. Ellenkező esetben kutyusod saját magát fogja sétáltatni. Vagy rosszabb esetben a nyakörv elszakadhat, és akkor szegény kutyusod az utcán bolyong majd. Ezt Te sem akarod, ugye? A megfelelő méret kiválasztásáról itt írtunk korábban

Stílusos megoldások

A prémium kategóriás kutyanyakörveknek nagyon sok stílusa létezik. Ha te és a kutyusod igazi stílusdiktátorok vagytok, akkor válassz egy kutyanyakörvet, amely kifejezi kutyusod egyediségét. De ha kutyusod inkább a természetjáró típus, akkor válassz egy olyan nyakörvet, amely ellenáll az esőnek és a sárnak.

 

A CSAT-tanó, azaz anyag 2.0

A biztonság kulcsa a nyakörv anyagán túl a csat megbízhatósága is kulcskérdés. A csatnak erősnek kell lennie, hogy ne történjen baleset sétálás közben. És nem csak a kellemetlen történetek elkerülése érdekében fontos, hanem a kedvenced biztonsága miatt is. Tehát mindig győződj meg arról, hogy a nyakörv csatja erős és megbízható, mielőtt a kutyáddal sétálni indulsz. 

 

Kényelmes a kutyusnak

Természetesen, kutyusod kényelmére is figyelni kell. Egy olyan nyakörvet válassz, amely nem dörzsöli vagy irritálja a kutya bőrét. Ha kutyusodnak kényelmetlen a nyakörve, akkor a séták sem lesznek olyan boldogok együtt, ráadásul szőrében és bőrében is kárt tehet. Ezt pedig senki sem akarja.

Reméljük, hogy hasznos információkkal tudtunk szolgálni a tökéletes nyakörv kiválasztásához. Ha kutyád kényelmét, biztonságát és stílusát fontosnak tartod, akkor érdemes átböngészni a kínálatunkat, hiszen számos prémium minőségű nyakörvet kínálunk különböző méretben és stílusban. Nézz körül termékeink között, ahol minden pontnak megfelelő nyakörveket találsz, és válaszd ki a tökéletes kiegészítőt szőrös barátod számára!